NOTÍCIES

El departament de salut de València – Doctor Peset ret homenatge a 83 professionals que s'han jubilat en 2023

El departament de salut de València – Doctor Peset ret homenatge a 83 professionals que s'han jubilat en 2023

26/04/2024

El departament de salut de València – Doctor Peset ret homenatge a 83 professionals que s'han jubila

•    L'acte ha comptat amb la presència del secretari autonòmic de Sanitat, Francisco Ponce
•    Equip directiu, companys i companyes, han coincidit a destacar l'entrega demostrada en l'etapa més dura de la pandèmia

 

El departament de salut de València – Doctor Peset ha celebrat un acte d'homenatge per als 83 treballadors i treballadores que es van jubilar al llarg de 2023 després de dedicar la seua vida a la sanitat pública, ja siga a l'Hospital Universitari Doctor Peset, centre d'especialitats de Montolivet o en els centres de salut i consultoris del departament.

 

Este homenatge ha comptat amb la presència del secretari autonòmic de Sanitat, Francisco Ponce, qui ha agraït en nom de la Conselleria de Sanitat la contribució de tot el personal jubilat per a portar a la sanitat pública valenciana a uns nivells d'excel·lència extraordinaris. 

 

“En este merescut homenatge us vull reconéixer el lliurament, el compromís amb la nostra organització i la vocació de servei públic que heu demostrat al llarg de vostra ja dilatada carrera. És per a mi un honor i un verdader orgull acompanyar-vos en este dia tan important”, ha assenyalat Ponce.

 

A més, també han assistit Luis Ibáñez, gerent del departament de salut de València – Doctor Peset, la resta de l'equip directiu i tot el personal del departament que s'ha volgut sumar a un acte que pretén destacar el valor i el lliurament de tots estos professionals que han dedicat la seua vida laboral a curar i cuidar de les persones, especialment en l'etapa més dura de la pandèmia.

 

En total, 83 persones s'han jubilat en 2023 en este departament de salut, 52 dones (el 62,7%) i 31 homes (el 37,3%). Del total, 30 eren d'Atenció Primària i 53 d'Atenció Hospitalària. Per categories, el personal jubilat es repartix en 27 infermeres, 21 metges i metgesses, 11 TCAE, 8 zeladors i zeladores, 7 personal d'administració, 3 treballadors socials, 1 fisioterapeuta, 1 tècnica superior d'imatge per al diagnòstic, 1 marmitó, 1 cuiner, 1 telefonista i 1 electricista.

 

L'acte ha comptat amb la participació de l'Associació Cultural de Jubilats i Jubilades Doctor Peset que ha donat a conéixer les seues activitats i iniciatives perquè la vinculació entre professionals que es jubilen i sanitat pública continue vigent.
 

Compartir

Galeria d'imatges