NOTÍCIES

L'Hospital Doctor Peset dona la benvinguda als seus 78 residents de Medicina, Farmàcia, Bioquímica, Psicologia i Infermeria

L'Hospital Doctor Peset dona la benvinguda als seus 78 residents de Medicina, Farmàcia, Bioquímica, Psicologia i Infermeria

21/05/2024

L'Hospital Doctor Peset dona la benvinguda als seus 78 residents de Medicina, Farmàcia, Bioquímica,

•    El 66,67% de residents en formació que s'incorporen són dones
•    Després de la seua incorporació el passat 6 de maig han estat realitzant un Curs d'Urgències que els ha servit com a primera presa de contacte

 

L'Hospital Universitari Doctor Peset ha donat este dimecres la benvinguda als seus 78 residents de Medicina, Farmàcia, Bioquímica, Psicologia i Infermeria que inicien així el seu període de formació especialitzada en este centre sanitari valencià acreditat pel Ministeri de Sanitat per a impartir docència postgrau.

 

Concretament, enguany s'han incorporat 70 residents de 36 especialitats diferents (tant de Medicina com de Farmàcia, Bioquímica i Psicologia), als quals cal sumar 8 IIR (Infermers/as Interns Residents) de les especialitats d'Infermeria Obstètric-Ginecològica (matrones), Atenció Familiar i Comunitària, Infermeria del Treball i Infermeria de Salut Mental.

 

L'acte oficial de benvinguda ha estat presidit pel Gerent del departament de salut de València – Doctor Peset, Luis Ibáñez. L'han acompanyat la resta de l'equip directiu i el president de la Comissió de Docència, el doctor Luis García-Ochando. També han acudit a este ‘Dia de Resident’ una representació dels 113 tutors i tutores de diferents especialitats que s'encarreguen de supervisar la formació dels i les residents.

 

Del total de noves incorporacions, un 66,67% són dones, un percentatge que continua demostrant la feminització de les professions sanitàries i que es manté any rere any. 

 

Del 8 al 20 de maig, els nous residents han estat realitzant un Curs d'Urgències organitzat per la Comissió de Docència i el Servvei d'Urgències de l'Hospital Universitari Doctor Peset que els ha servit per a conéixer com s'organitza l'atenció d'urgències en este centre hospitalari en les diferents especialitats i com actuar davant les principals patologies que requerixen atenció urgent.

 

El ‘Dia de Resident’ ha servit també per a acomiadar als 15 residents que acaben ara la seua formació a l'Hospital Universitari Doctor Peset i que han realitzat la seua especialització en este centre sanitari durant els últims cinc anys. Tots han rebut un diploma acreditatiu de la seua especialització.

 

Precisament, els i les residents que acaben han sigut els encarregats de presentar cadascun dels seus serveis als nouvinguts amb una sèrie de comunicacions que s'han prolongat al llarg del matí. 

 

Concretament, han finalitzat la seua residència les especialitats de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Cardiologia, Angiologia i Cirurgia Vascular, Medicina Intensiva, Medicina Interna i Urologia. La resta de les especialitats finalitzaran la seua formació el mes de setembre.
 

Compartir

Galeria d'imatges