NOTÍCIES

El Peset dona la benvinguda als seus 73 residents de Medicina, Farmàcia, Bioquímica, Psicologia i Infermeria

El Peset dona la benvinguda als seus 73 residents de Medicina, Farmàcia, Bioquímica, Psicologia i Infermeria

24/05/2023

El Peset dona la benvinguda als seus 73 residents de Medicina, Farmàcia, Bioquímica, Psicologia i In

  • El 67,12% de residentes en formación que se incorporan son mujeres.
  • Tras la incorporación, el 25 de mayo empieza el Curso de Urgencias que les servirá como primera toma de contacto.

L'Hospital Universitari Doctor Peset ha donat aquest dimecres la benvinguda als seus 73 residents de Medicina, Farmàcia, Bioquímica, Psicologia i Infermeria que inicien així el seu període de formació especialitzada en aquest centre sanitari valencià acreditat pel Ministeri de Sanitat per a impartir docència postgrau.

 

Concretament, enguany s'han incorporat 66 residents de 36 especialitats diferents (tant de Medicina com de Farmàcia, Bioquímica i Psicologia), als quals cal sumar 7 IIR (Infermers/es Interns Residents) de les especialitats d'Infermeria Obstètric-Ginecològica (matrones), Atenció Familiar i Comunitària, Infermeria del Treball i Infermeria de Salut Mental.

 

L'acte oficial de benvinguda ha estat presidit pel Gerent del Departament de Salut de València – Doctor Peset, Francisco M. Dolz. L'han acompanyat la resta de l'equip directiu i el president de la Comissió de Docència, el doctor Luis García Ochando. També han acudit a aquest "Dia de Resident" una representació dels 129 tutors i tutores de diferents especialitats que s'encarreguen de supervisar la formació dels i les residents.

 

Del total de noves incorporacions, un 67,12% són dones, un percentatge que continua demostrant la feminització de les professions sanitàries i que s'incrementa any rere any. Destaca la Unitat Docent Multiprofessional de Salut Mental que aquest any només rep residents dones en les seues especialitats de Psiquiatria, Psicologia i Infermeria. A més, altres 17 especialitats estan feminitzades al 100%.

 

Del 25 de maig al 6 de juny, els i les residents realitzaran un Curs d'Urgències organitzat per la Comissió de Docència i el Servei d'Urgències de l'Hospital Universitari Doctor Peset que servirà per a conéixer com s'organitza l'atenció d'urgències en aquest centre hospitalari en les diferents especialitats i com actuar davant les principals patologies que requereixen atenció urgent.

 

El "Dia de Resident" ha servit també per a acomiadar als 53 residents que acaben ara la seua formació a l'Hospital Universitari Doctor Peset i que han realitzat la seua especialització en aquest centre sanitari. Tots ells i elles han rebut un diploma acreditatiu de la seua especialització.

 

Precisament, els i les residents que acaben han sigut els encarregats de presentar cadascun dels seus serveis als nouvinguts amb una sèrie de comunicacions que s'han prolongat al llarg del matí.

 

Foto grup residents que acaben

Compartir

Galeria d'imatges

El Peset dona la benvinguda als seus 73 residents de Medicina, Farmàcia, Bioquímica, Psicologia i Infermeria