NOTÍCIES

El Departament de Salut de València – Doctor Peset ret homenatge a 128 professionals que s'han jubilat en 2022

El Departament de Salut de València – Doctor Peset ret homenatge a 128 professionals que s'han jubilat en 2022

07/07/2023

El Departament de Salut de València – Doctor Peset ret homenatge a 128 professionals que s'han jubil

•    L'acte ha comptat amb la presència del Conseller de Sanitat Universal i Salut Pública, Miguel Mínguez
•    Equip directiu, companys i companyes, han coincidit a destacar la dedicació demostrada en l'etapa més dura de la pandèmia

El Departament de Salut de València – Doctor Peset ha celebrat un acte d'homenatge per als 128 treballadors i treballadores que es van jubilar al llarg de 2022 després de dedicar la seua vida a la sanitat pública, ja siga a l'Hospital Universitari Doctor Peset, centre d'especialitats de Montolivet o en els centres de salut i consultoris del departament.
 
Aquest homenatge ha comptat amb la presència del Conseller de Sanitat Universal i Salut Pública, Miguel Mínguez, qui ha agraït la utilitat que va suposar durant la pandèmia tota l'experiència de les generacions que s'estan jubilant. 
 
"Veniu d'una etapa en la qual el protagonisme no era només el professional sinó també el personal, en la qual ens coneixíem cara a cara. Ara, la tecnologia ha canviat la manera de relacionar-nos, però amb la pandèmia i l'aïllament que va suposar va tornar a prevaldre l'humà i vam ser la família dels qui morien sense els seus a prop. Vau ser capaços de transmetre a les noves generacions la importància d'aqueix humanisme i espere que no deixeu de fer-ho ara que finalitza la vostra etapa en la sanitat pública", ha assenyalat Mínguez.
 
A més, també han assistit Francisco M. Dolz, Gerent del Departament de Salut de València – Doctor Peset, la resta de l'equip directiu i tot el personal del departament que s'ha volgut sumar a un acte que pretén destacar el valor i l'entrega de tots aquests professionals que han dedicat la seua vida laboral a curar i cuidar de les persones, especialment en l'etapa més dura de la pandèmia.
 
En total, 128 persones s'han jubilat en 2022 en aquest departament de salut, 92 dones (el 71,9%) i 36 homes (el 28,1%). Del total, 43 eren d'Atenció Primària i 85 d'Atenció Especialitzada. Per categories, el personal jubilat es reparteix en 44 infermeres, 30 metges i metgesses, 21 personal d'administració, 12 TCAE, 12 zeladors i zeladores, 2 fisioterapeutes, 2 personal tècnic, 1 matrona, 1 marmitona, 1 costurera, 1 fuster i 1 electricista.
 
L'acte ha comptat amb la participació de la "Associació Cultural de Jubilats i Jubilades Doctor Peset" que ha donat a conéixer les seues activitats i iniciatives perquè la vinculació entre professionals que es jubilen i sanitat pública continue vigent.

Compartir

Galeria d'imatges

El Departament de Salut de València – Doctor Peset ret homenatge a 128 professionals que s'han jubilat en 2022