NOTÍCIES

99 estudiants d'Infermeria i Fisioteràpia arriben al Peset per a realitzar les pràctiques tutelades

99 estudiants d'Infermeria i Fisioteràpia arriben al Peset per a realitzar les pràctiques tutelades

25/09/2023

99 estudiants d'Infermeria i Fisioteràpia arriben al Peset per a realitzar les pràctiques tutelades

•    32 professionals de l'hospital vinculats a la Universitat de València i el personal “col·laborador docent” guiaran la formació de l'alumnat
•    La seua estada els permetrà adquirir coneixements teoricopràctics, aptituds i destreses que els capaciten per a exercitar la seua professió

 

L'Hospital Universitari Doctor Peset ha donat aquest dilluns la benvinguda a l'alumnat de Grau en Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de València, que realitzarà en aquest hospital públic valencià les seues pràctiques tutelades.

 

En total són 99 alumnes (75 d'Infermeria i 24 de Fisioteràpia) que durant el curs 2023-24 podran realitzar les pràctiques pels diferents serveis hospitalaris i centres d'Atenció Primària del departament de salut per a completar la seua formació abans de finalitzar la carrera.

 

Per a tutelar aquestes pràctiques, l'Hospital Universitari Doctor Peset compta aquest curs amb 27 professors associats assistencials d'Infermeria i 5 de Fisioteràpia que compleixen les seues funcions assistencials i docents en col·laboració amb la Universitat de València en els centres de salut i a l'hospital. A més, es compta amb la figura del “col·laborador docent”, que intervé en la formació dels futurs i futures professionals.

 

L'acte oficial de benvinguda de l'alumnat ha sigut presidit pel Gerent del Departament de Salut de València – Doctor Peset, Luis Ibáñez Gadea, que ha estat acompanyat per la Directora d'Infermeria del Departament, Cristina Barrios, i per la Directora d'Infermeria d'Atenció Primària, Amparo Antonaya.

 

“Aquest departament de salut ofereix una oportunitat immillorable per a qualsevol estudiant de Grau d'Infermeria i Fisioteràpia que vulga desenvolupar les aptituds i coneixements necessaris per a la pràctica en contacte directe amb pacients. Segur que serà una experiència valuosa de la qual podrem enriquir-nos tant professionals com alumnat”, ha assenyalat Luis Ibáñez.

 

 

 

Foto de grup de l'alumnat


 

Compartir

Galeria d'imatges