NOTÍCIES

El Departament de Salut de València – Doctor Peset ret homenatge als seus 104 professionals jubilats en 2019

 

València, 28 de febrer de 2020.

El Departament de Salut de València – Doctor Peset ha celebrat un acte d'homenatge per als 104 treballadors i treballadores que es van jubilar al llarg de 2019 després de dedicar la seua vida a la sanitat pública, ja siga a l'Hospital Universitari Doctor Peset, centre d'especialitats de Montolivet o en els centres de salut i consultoris del departament. 
 
Aquest homenatge ha comptat amb la presència del subdirector general d'Administració de Personal i Salut Laboral de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, Guillermo Aranda, qui ha destacat el valor i l'entrega de tots aquests professionals que han dedicat la seua vida laboral a curar i cuidar de les persones.
 
El subdirector general ha estat acompanyat per Rosario López, Directora Mèdica de l'Hospital Universitari Doctor Peset, i per la resta de l'equip directiu, així com per bona part del personal del departament que ha acudit a acomiadar a les seues companyes i companys.
 
En total, 104 persones s'han jubilat en 2019 en aquest departament de salut, 87 dones i 17 homes. D'elles, 41 eren d'Atenció Primària i 63 d'Atenció Especialitzada. Per categories, el personal jubilat es reparteix en 40 infermeres, 24 TCAE, 13 metges i mèdiques, 9 personal d'administració, 8 zeladors i zeladores, 2 matrones, 2 bugaderes, 2 telefonistes, 1 mecànic, 1 electricista, 1 tècnica superior en imatge per al diagnòstic i 1 tècnica de laboratori.