NOTÍCIES

El Departament de Salut de València – Doctor Peset ret homenatge als seus 104 professionals jubilats en 2019

Foto de grup dels professionals jubilats en 2019

 

València, 28 de febrer de 2020.

El Departament de Salut de València – Doctor Peset ha celebrat un acte d'homenatge per als 104 treballadors i treballadores que es van jubilar al llarg de 2019 després de dedicar la seua vida a la sanitat pública, ja siga a l'Hospital Universitari Doctor Peset, centre d'especialitats de Montolivet o en els centres de salut i consultoris del departament. 
 
Aquest homenatge ha comptat amb la presència del subdirector general d'Administració de Personal i Salut Laboral de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, Guillermo Aranda, qui ha destacat el valor i l'entrega de tots aquests professionals que han dedicat la seua vida laboral a curar i cuidar de les persones.
 
El subdirector general ha estat acompanyat per Rosario López, Directora Mèdica de l'Hospital Universitari Doctor Peset, i per la resta de l'equip directiu, així com per bona part del personal del departament que ha acudit a acomiadar a les seues companyes i companys.
 
En total, 104 persones s'han jubilat en 2019 en aquest departament de salut, 87 dones i 17 homes. D'elles, 41 eren d'Atenció Primària i 63 d'Atenció Especialitzada. Per categories, el personal jubilat es reparteix en 40 infermeres, 24 TCAE, 13 metges i mèdiques, 9 personal d'administració, 8 zeladors i zeladores, 2 matrones, 2 bugaderes, 2 telefonistes, 1 mecànic, 1 electricista, 1 tècnica superior en imatge per al diagnòstic i 1 tècnica de laboratori.